Pontsteiger houthavens Amsterdam James

James®

Pontsteiger is het absolute summum van wonen in Amsterdam. Adembenemende architectuur op een locatie die tot voor kort niet eens bestond zorgen ervoor dat u Amsterdam elke dag als nieuw in u opneemt. Een fenomenaal uitzicht went namelijk nooit. Waar u in Pontsteiger wél snel aan went, is de service van James®. James® is de personal assistant die u bij uw woning in Pontsteiger krijgt. Letterlijk. James® regelt de zaken waar u geen tijd voor of zin in heeft: uw pak naar de stomerij brengen, de auto laten wassen, een groene energieleverancier regelen en zorgen dat de verwarming gerepareerd wordt. Uiteraard betaalt u alleen voor de services die u gebruikt.

Pontsteiger houthavens Amsterdam residential services

Residential Services

In het paviljoen op de begane grond van Pontsteiger is een verscheidenheid aan voorzieningen en horeca gepland, die extra services aan bewoners bieden. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant, een wasserette of een sportschool. De entrees van de horeca bevinden zich aan het binnenplein, de terrassen liggen aan de buitenzijde aan de waterkant.

Pontsteiger houthavens Amsterdam privehaven

Privéhaven

De rijkdom van wonen aan het water krijgt een extra dimensie met je eigen boot voor de deur. Geïnteresseerden kunnen bij hun woning in Pontsteiger een eigen plek aan de afmeersteiger kopen. De privéhaven ligt aan de westzijde van het gebouw en telt 28 plekken variërend in lengte (8 tot 10 meter).

 
Pontsteiger houthavens Amsterdam garage

Garage

Onder Pontsteiger is een ruim opgezette parkeergarage voor eigenaren van de 66 koopwoningen, met 160 parkeerplaatsen en 28 scooterplekken plus 66 privébergingen. Een deel is voorzien van oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Ook is er een afgesloten fietsenberging met plaats voor 200 fietsen en fietsroltrap, uitsluitend voor de 66 koopwoningen. Naast reguliere parkeerplaatsen zijn er zeven privéboxen met eigen toegang, plek voor twee auto's en een berging. 

Pontsteiger houthavens Amsterdam keuken en badkamer

Keuken & badkamer

Voor de apparatuur en inrichting van de keuken is Bulthaup preferred supplier van Pontsteiger. Voor het sanitair en inrichting van de badkamer is Van Munster preferred supplier van Pontsteiger.

Vloer & wandafwerking

De koopwoningen hebben een stoere houten- of gietvloer (Martijn de Wit of Senso) en strak gestucte en gesausde wanden. Bovendien reguleren ingebouwde vloerverwarming en vloerkoeling de temperatuur in de woning op een effectieve, duurzame manier.