pontsteiger_houthavens_amsterdam_2500x1400px_031.png
pontsteiger_houthavens_amsterdam_2500x1400px_031.png

Contact


SCROLL DOWN

Contact


66 koopwoningen

Wilt u wonen in het meest spraakmakende gebouw van Amsterdam? Meld u aan en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Heeft u vragen over de verkoop van de koopwoningen, neem contact op met Ontwikkelingscombinatie Amsterdam Arche VOF, te bereiken via info@pontsteiger.nl en +31(0)6 20 86 77 12.

Liever huren in Pontsteiger?

Huren in Pontsteiger kan ook. De verhuur van de 252 vrijesectorwoningen is gestart.  

Realisatie en bouw

Pontsteiger is een project van Dura Vermeer en M.J. de Nijs. Voor dit project hebben zij Ontwikkelingscombinatie Amsterdam Arche VOF en Bouwcombinatie Dura Vermeer/De Nijs Pontsteiger VOF opgericht. Heeft u vragen over de realisatie en bouw van het project, neem contact op met Bouwcombinatie Dura Vermeer/De Nijs Pontsteiger VOF, Ronald Vonk: bouw@pontsteiger.nl

Ontwikkelaar

Pontsteiger is een project van Ontwikkelingscombinatie Amsterdam Arche VOF, een bijzondere samenwerking tussen Dura Vermeer Vastgoed en M.J. de Nijs Projectontwikkeling. Twee familiebedrijven die beide al een groot aantal prestigieuze projecten in Amsterdam ontwikkelden en bouwden. Dura Vermeer realiseerde de hoofdkantoren van Stibbe en Akzo Nobel op de Zuidas. De Nijs bouwde het iconische EYE filmmuseum. 

Architect

Arons & Gelauff architecten werkt vanuit een verbouwde scheepsmotorenfabriek in Amsterdam-Noord aan projecten in heel Nederland. Vaak zijn dit grote woongebouwen met vernieuwende woonvormen. Hun concept voor Pontsteiger is illustratief voor hun ontwerpwijze. Vragen van gebruikers en locatie beantwoordt het bureau met gedurfde en aantrekkelijke ontwerpen. Deze worden zorgvuldig uitgewerkt tot plezierige, duurzame en esthetische gebouwen.